X
تبلیغات
شیرین بلاگ - طرز تهیه ی نان گیس باف یا نان گیسو

شیرین بلاگ

طرز تهیه ی نان گیس باف یا نان گیسو

مواد لازم :
آرد 500 گرم
خامه گرم250 میلی لیتر
تخم مرغ 2 عدد
سفیده 1 عدد
مایه خمیر 1 ق سوپخوری و 1 ق چایخوری
وانیل و نمک 1 پر
شکر 50 گرم
برای رومال: زرده 1 عدد
شیر 1 یا 2 قاشق غذا خوری
*1 پر مقداری است که بین انگشت شست و سبابه جا میشود*

روش پخت
آرد را در ظرفی ریخته مایه خمیر را به آن اضافه می کنیم نمک و وانیل وشکر وتخم مرغ و سفیده وخامه را اضافه کرده با همزن دسته مارپیچی می زنیم. روی خمیر را می پوشانیم و در جای گرمی حدود 2 ساعت قرار می دهیم. بعد از ور آمدن کمی ورز می دهیم. دو سوم خمیر را برداشته و 3 لوله 40 سانتی درست می کنیم. آنها را به هم می بافیم و در سینی فر چرب شده می گذاریم. وردنه را وسط آن کمی فشار می دهیم تا گود شود. روی گودی زرده وشیررا مخلوط کرده و مالیم. از باقیمانده خمیر3 لوله 35 سانتی درست کرده می بافیم. روی قبلی قرار می دهیم. کمی فشار می دهیم. از زرده و شیر روی همه خمیر می مالیم و می گذاریم دوباره مدتی بماند تا بالا بیاید. سینی را توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 45 دقیقه یا بیشتر قرار می دهیم تا روی نان طلائی شود
+ نوشته شده در  چهارشنبه دوم تیر 1389ساعت 16:53  توسط فرشته باقرپور  |